Chèr(e)s clientes/clients, sachez que dans notre offre de Menu du déjeuner il est possible de prendre toutes les entrées, les plats ainsi que les desserts à la carte. Référez vous au prix !
40 €
El Dia de Mercat estarà excepcionalment obert per dinar el 29 de juny! Jour de Marché sera exceptionnellement ouvert pour le déjeuner du 29 juin !
Menú del dia! Menu du jour !
40€
Per començar: Pour débuter :
Creps i pastissos... Pancake et viennoiseries...
Ou perfecte, bacó cruixent, mongetes de botifarra fumada Oeuf parfait, crispy bacon, beans à la saucisse fumée
Després: Ensuite :
Torrada de bagel, alvocat, formatge crema, gravlax de salmó Bagel toast, avocat, cream cheese, saumon gravlax
Brisket de Black Angus americà de 6 hores, patates rostides a l'estil Chicago (jalapeño i parmesà) Brisket de 6h Black Angus américaine, hash browns chicago style ( jalapeno parmesan)
Per acabar: Pour finir:
Gofre casolà, gelat de doble vainilla, bola de pastís de formatge, salsa de xocolata Gaufre maison, glace double vanille, scoop de cheesecake, sauce chocolat
Begudes incloses: Cafè, te, suc de fruita acabat d'esprémer, xocolata calenta Boissons incluses : Café, Thé, jus de fruit pressé, chocolat chaud
29.00 €
Només entrada Entrée seule
8.00€
Només plat Plat seul
19.00€
Entrant + Plat O Plat + Postres Entrée + Plat OU Plat + Dessert
24.00€
Entrant + Plat + Postres Entrée + Plat + Dessert
29.00€
ENTRADES ENTRÉES
Síndria a la planxa, vinagreta de feta, pernil serrà, amanida de verdures amb remolatxa, cigrons, botifarra ibèrica Pastèque grillée, vinaigrette feta, jambon serrano, salade de légumes betterave, pois chiche, morcilla ibérique
Fonoll fos, mousse de formatge de cabra, condiment de cirera, sàlvia fregida, suc de cirera, oli d'oliva Fenouil fondant, mousse de chèvre, cerise condiment, sauge frite, jus de cerise huile d’olive
LLOC PLATS
Burrata, tagliatelle Zephyr, pèsols frescos, Palermo a la planxa, formatge Cantal curat, tomàquet rostit, pa de ciabatta amb all rostit Burratta, tagliatelle de zephyr, petits pois frais, palermo grillé, cantal affiné, tomate rôtie, pain ciabatta à l’ail rôti
Aranya de porc ibèric Tex Mex, puré de mongetes vermelles, coriandre, alvocat, formatge crema, sucs de cocció Araignée de porc ibérique Tex Mex, purée d’haricots rouge, coriandre, avocat, cream cheese, jus de cuisson
POSTRES DESSERTS
10,00€ fora de la fórmula 10.00€ en dehors de la formule
10,00€ fora de la fórmula 10.00€ en dehors de la formule
Com un cornetto: Xocolata blanca lleugera i cremosa, llima, combava, nabius, gerds, maduixa, gel de pinya i cardamom, ganache de xocolata Comme un cornetto : Crémeux léger chocolat blanc citron vert combava, myrtille, framboise, fraise, gel ananas cardamome, ganache chocolat
Préssecs, albercocs i cireres confitats en oli d'oliva, granissat de rosat de pomelo, puck de festucs Pêches, abricots et cerises confites à l’huile d’olive, granité de rosé pamplemousse, palet à la pistache
NO SUGGERIMENTS! NOS SUGGESTIONS !
Peix espasa a la planxa, rossinyols de Norbert, tapenada de tomàquet confitat, escuma d'ajoblanco (+8 € a la carta) Espadon à la plancha, girolles de Norbert, tapenade de tomate confite, espuma d’ajoblanco (+8€ dans votre formule)
28.00€
Entrecot irlandès Black Angus madurat 5 setmanes, patates kwies, suc de carn, formatge crema amb herbes (+10 € en la teva oferta) Entrecôte Black Angus Irlandaise maturée 5 semaines, pommes de terre « wedge », jus de viande, cream cheese aux herbes (+10€ dans votre formule)
32.00€
52.00 €
AMUSE BOUCHE AMUSE-BOUCHE
ENTRADES ENTRÉES
Verat a la brasa i bonítol lleugerament rostit Maquereau à la torche et bonnite juste snackées
caviar de peix fumat, sorbet de pèsols yuzu, oli d'oliva, pèsols frescos i suc de beina, tot fumat al moment caviar de poisson fumé, sorbet petit pois yuzu huile d'olive, petits pois frais et jus de cosse, le tout fumé minute
caviar de peix fumat, sorbet de pèsols yuzu, oli d'oliva, pèsols frescos i suc de beina, tot fumat al moment caviar de poisson fumé, sorbet petit pois yuzu huile d'olive, petits pois frais et jus de cosse, le tout fumé minute
"Barres de cadira" de la Drôme apergus i ornitògals silvestres Aperge de la Drôme "barreaux de chaises" et ornithogales sauvages
Foie gras gravlax, morcilla ibèrica, pernil de xai casolà, mini crostons i vinagreta holandesa foie gras gravlax, morcilla ibérique, jambon d'agneau maison, mini croutons et vinaigrette d'hollandaise
Foie gras gravlax, morcilla ibèrica, pernil de xai casolà, mini crostons i vinagreta holandesa foie gras gravlax, morcilla ibérique, jambon d'agneau maison, mini croutons et vinaigrette d'hollandaise
LLOC PLATS
Filet de vedella fumat, com un Cèsar Fondant de quasi de veau fumé, comme une César
Neules de patata, samfir, Gouda envellit, enciam, tàperes, sifó de polenta... Gaufres de pomme de terre, salicorne, gouda âgé, sucrine, câpres, siphon de polenta...
Neules de patata, samfir, Gouda envellit, enciam, tàperes, sifó de polenta... Gaufres de pomme de terre, salicorne, gouda âgé, sucrine, câpres, siphon de polenta...
Peix espasa a la brasa Espadon à la plancha
amanida de girolles, tapenade casolana de tomàquets confitats, sifó d'ajoblanco salade de girolles, tapenade maison de tomates confites, siphon d'ajoblanco
amanida de girolles, tapenade casolana de tomàquets confitats, sifó d'ajoblanco salade de girolles, tapenade maison de tomates confites, siphon d'ajoblanco
Entrecosto de vedella Black Angus irlandesa, madurada 4 setmanes, 220 g, (+10 €) Entrecôte de bœuf Black Angus Irlandaise maturée 4 semaines 220g,(+10€)
Se serveix amb falques, bolets a la paella, salsa de bosc, mantega d'herbes, condiments Elle est accompagnée de wedges, poêlée de champignons, sauce forestière, beurre aux herbes, condiments
Se serveix amb falques, bolets a la paella, salsa de bosc, mantega d'herbes, condiments Elle est accompagnée de wedges, poêlée de champignons, sauce forestière, beurre aux herbes, condiments
Elecció de POSTRES DESSERT AU CHOIX
Trio de formatges de la selecció del xef Trio de fromages de la sélection du chef
Palouse des Aravis Savoyard, Bleu d'Auvergne, Suïssa Tomme d'Appenzell amb flors, pasta de codony artesanal Palouse des Aravis Savoyard, bleu d’Auvergne, tomme Suisse d’Appenzell aux fleurs, pâte de coing artisanale
Palouse des Aravis Savoyard, Bleu d'Auvergne, Suïssa Tomme d'Appenzell amb flors, pasta de codony artesanal Palouse des Aravis Savoyard, bleu d’Auvergne, tomme Suisse d’Appenzell aux fleurs, pâte de coing artisanale
Trompe l'oeil beina de vainilla Gousse de vanille en trompe l’œil
Vanilla Bourbon Noire 1er Cru de Sambava Madagascar Vanille Bourbon Noire 1er Cru de Sambava Madagascar
Vanilla Bourbon Noire 1er Cru de Sambava Madagascar Vanille Bourbon Noire 1er Cru de Sambava Madagascar
Maduixes Clèry de la regió Fraises Clèry de la région
raviolis de remolatxa, sorbet de maduixa i verbena, crema de xocolata amb remolatxa, suc de maduixa i verbena raviole de betterave, sorbet fraise séchouan verveine, crémeux betterave chocolat, jus fraise verveine
raviolis de remolatxa, sorbet de maduixa i verbena, crema de xocolata amb remolatxa, suc de maduixa i verbena raviole de betterave, sorbet fraise séchouan verveine, crémeux betterave chocolat, jus fraise verveine
68.00 €
Menú únic per a tots els convidats Menu unique pour tous les convives
Aperitiu Amuse-bouche
Verat a la brasa i bonítol lleugerament rostit Maquereau à la torche et bonnite juste snackées
caviar de peix fumat, sorbet de pèsols yuzu, oli d'oliva, pèsols frescos i suc de beina, tot fumat al moment caviar de poisson fumé, sorbet petit pois yuzu huile d'olive, petits pois frais et jus de cosse, le tout fumé minute
caviar de peix fumat, sorbet de pèsols yuzu, oli d'oliva, pèsols frescos i suc de beina, tot fumat al moment caviar de poisson fumé, sorbet petit pois yuzu huile d'olive, petits pois frais et jus de cosse, le tout fumé minute
"Barres de cadira" de la Drôme apergus i ornitògals silvestres Aperge de la Drôme "barreaux de chaises" et ornithogales sauvages
Foie gras gravlax, morcilla ibèrica, pernil de xai casolà, mini crostons i vinagreta holandesa foie gras gravlax, morcilla ibérique, jambon d'agneau maison, mini croutons et vinaigrette d'hollandaise
Foie gras gravlax, morcilla ibèrica, pernil de xai casolà, mini crostons i vinagreta holandesa foie gras gravlax, morcilla ibérique, jambon d'agneau maison, mini croutons et vinaigrette d'hollandaise
Peix espasa a la brasa Espadon à la plancha
amanida de girolles, tapenade casolana de tomàquets confitats, sifó d'ajoblanco salade de girolles, tapenade maison de tomates confites, siphon d'ajoblanco
amanida de girolles, tapenade casolana de tomàquets confitats, sifó d'ajoblanco salade de girolles, tapenade maison de tomates confites, siphon d'ajoblanco
Filet de vedella fumat, com un Cèsar Fondant de quasi de veau fumé, comme une César
Gofres de patata, salicornia, Gouda curat, enciam, tàperes, sifó de polenta... Gaufres de pomme de terre, salicorne, gouda âgé, sucrine, câpres, siphon de polenta...
Gofres de patata, salicornia, Gouda curat, enciam, tàperes, sifó de polenta... Gaufres de pomme de terre, salicorne, gouda âgé, sucrine, câpres, siphon de polenta...
Beina de vainilla trompe l'oeil... Gousse de vanille en trompe l’oeil…
Black Bourbon Vanilla 1er Cru de Sambava Madagascar Vanille Bourbon Noire 1er Cru de Sambava Madagascar
Black Bourbon Vanilla 1er Cru de Sambava Madagascar Vanille Bourbon Noire 1er Cru de Sambava Madagascar
40.00 €
4 vegades 4 Temps
Ceviche daurat, suc de maracujà, alvocat, rave, caviar fumat Ceviche de dorade, jus passion, avocat, radis, caviar fumé
Gambes marinades amb tequila i llima, blat de moro i pico de gallo Crevettes marinés tequila citron vert, maïs, pico de gallo
Pop a la planxa, chimichurri, patates petites fumades Poulpe fondant snacké, chimichurri, grenailles fumés
Maduixes de la Drôme, xocolata blanca ivori cremosa, granissat de Mezcal Fraises de la Drôme, crémeux de chocolat blanc ivoire, Mezcal en granité