Inici /Carta

Carta

Toute l’équipe de Jour de Marché met son talent en œuvre pour élaborer une cuisine aux techniques nouvelles au fil des saisons et du marché, une cuisine novatrice inspirée dont le style et le ton réveillent les papilles

Chèr(e)s clientes/clients, sachez que dans notre offre de Menu du déjeuner il est possible de prendre toutes les entrées, les plats ainsi que les desserts à la carte. Référez vous au prix !

Entrant + Plat + Postres Entrée + Plat + Dessert

34€

ENTRADES ENTRÉES

Amanida de pop Salade de poulpes

Mongetes blanques, guanciale, vinagreta de suc de carn Haricots blanc, guanciale, vinaigrette jus de viande

11.00€

Mongetes blanques, guanciale, vinagreta de suc de carn Haricots blanc, guanciale, vinaigrette jus de viande

Terrina de tomàquet alfàbrega Terrine tomate basilic

Flor de carbassó en tempura farcida de burrata Fleur de courgette en tempura farcie à la burrata

10.00€

Flor de carbassó en tempura farcida de burrata Fleur de courgette en tempura farcie à la burrata

Ou perfecte 64°C Œuf parfait 64°C

Mini rovellons fregits de la nostra regió de Norbert, guanciale, suc de llagosta, llimona negra fermentada, crostons petits Poêlée de mini girolles de notre région de Norbert, guanciale, jus de langoustine, citron noir fermenté, petits croutons

11.00€

Mini rovellons fregits de la nostra regió de Norbert, guanciale, suc de llagosta, llimona negra fermentada, crostons petits Poêlée de mini girolles de notre région de Norbert, guanciale, jus de langoustine, citron noir fermenté, petits croutons

LLOC PLATS

Burrata 100% Bufflonne, pesto de festucs Burrata 100% Bufflonne, pesto pistache

Alfàbrega, parmesà, foccàcia casolana, amanida de pèsols amb herbes Basilic, parmesan, foccacia maison, salade de petits pois aux herbes

19.00€

Alfàbrega, parmesà, foccàcia casolana, amanida de pèsols amb herbes Basilic, parmesan, foccacia maison, salade de petits pois aux herbes

Magret d'ànec a baixa temperatura Magret de canard en basse température

Jocs de textures al voltant de la pastanaga Jeux de textures autour de la carotte

20.00€

Jocs de textures al voltant de la pastanaga Jeux de textures autour de la carotte

Ceviche de salmó 'leché de tigré' amb alfàbrega Ceviche de saumon 'leché de tigré' au basilic

Amanida de magrana, alvocat i fonoll amb cítrics Grenade, avocat et salade de fenouil aux agruumes

20.00€

Amanida de magrana, alvocat i fonoll amb cítrics Grenade, avocat et salade de fenouil aux agruumes

Peix espasa a la brasa Espadon à la plancha

Pistou amb suc de cloïsses, rovellons, fonoll tempura, alioli dolç Pistou au jus de palourde, girolles, fenouil en tempura, aïoli doux

25.00€

Pistou amb suc de cloïsses, rovellons, fonoll tempura, alioli dolç Pistou au jus de palourde, girolles, fenouil en tempura, aïoli doux

Filet de costella irlandès Herford 245g madurat 4 setmanes Noix d'entrecôte Herford Irlandaise 245g maturée 4 semaines

Patates fregides de falca, rovelló francès, formatge fresc amb herbes Croustille de pommes de terre wedge, girolles française, fromage frais aux herbes

34.00€

Patates fregides de falca, rovelló francès, formatge fresc amb herbes Croustille de pommes de terre wedge, girolles française, fromage frais aux herbes

POSTRES DESSERTS

Nabius silvestres frescos amb revetlla Fraicheur de myrtille sauvage à la verveine

Escuma de iogurt, granola de mel i cítrics Espuma de yaourt, granola miel agrumes

10.00€

Escuma de iogurt, granola de mel i cítrics Espuma de yaourt, granola miel agrumes

Mouhalabiyeh Libanais Mouhalabiyeh Libanais

Cremós amb flor de taronger, pètals de rosa, festucs rostits, cireres drome confitades amb cardamom Crémeux à la fleur d'oranger, pétales de rose, pistache torréfiée, cerises de la drome confites à la cardamome

10.00€

Cremós amb flor de taronger, pètals de rosa, festucs rostits, cireres drome confitades amb cardamom Crémeux à la fleur d'oranger, pétales de rose, pistache torréfiée, cerises de la drome confites à la cardamome

Gaspatxo de maduixa Drôme Gaspacho Fraises de la Drôme

Gelat de remolatxa de maduixa, mini madeleine amb llima Glace fraise betterave, mini madeleine au citron vert

10.00€

Gelat de remolatxa de maduixa, mini madeleine amb llima Glace fraise betterave, mini madeleine au citron vert

62.00€

AMUSE BOUCHE AMUSE-BOUCHE

ENTRADES ENTRÉES

Carbassó i llimona negra fermentada en dos serveis: Courgette et citron noir fermenté en deux services :

Flor de carbassó fregida i burratta de llagostin farcit, suc de canal
Crema de carbassó, torrada de focaccia, straciatella, parmesà i pecorino
Fleur de courgette frite et farcie burratta langoustine, jus de carcasse
Crème de courgette, toast de focaccia, straciatella, parmesan et pecorino

Flor de carbassó fregida i burratta de llagostin farcit, suc de canal
Crema de carbassó, torrada de focaccia, straciatella, parmesà i pecorino
Fleur de courgette frite et farcie burratta langoustine, jus de carcasse
Crème de courgette, toast de focaccia, straciatella, parmesan et pecorino

La tonyina vermella de dues maneres Thon rouge en deux façons

Panxa i tàrtar torrat, gel d'estragó, brunoise de maduixa, suc de tàpera d'estragó, raviolis d'aigua de tomàquet Ventrêche à la torche et tartare, gel estragon, brunoise de fraise, jus câpre estragon, raviole d’eau de tomate

Panxa i tàrtar torrat, gel d'estragó, brunoise de maduixa, suc de tàpera d'estragó, raviolis d'aigua de tomàquet Ventrêche à la torche et tartare, gel estragon, brunoise de fraise, jus câpre estragon, raviole d’eau de tomate

Només gambes escalfades, all salvatge i feta grega Crevettes juste tiédis, ail des ours et feta grecque

Caviar de peix fumat, espuma d'herbes aromàtiques i brots joves del moment, tot fumat amb fusta de faig Caviar de poisson fumé, espuma d’herbes aromatiques et jeunes pousses du moment, le tout fumé au bois de hêtre

Caviar de peix fumat, espuma d'herbes aromàtiques i brots joves del moment, tot fumat amb fusta de faig Caviar de poisson fumé, espuma d’herbes aromatiques et jeunes pousses du moment, le tout fumé au bois de hêtre

LLOC PLATS

Variació de porc ibèric, vellut de pebrot dolç Déclinaison de cochon ibérique, velours de poivron doux

Patata cruixent mille-fouille, verge basc estil xipister Croustillant de mille-feuille de pommes de terre, vierge façon xipister basque

Patata cruixent mille-fouille, verge basc estil xipister Croustillant de mille-feuille de pommes de terre, vierge façon xipister basque

Pop a la fondant Poulpe fondant snacké

Alvocat cremós, pico de gallo verd i mango, truita de blat de moro, mongetes negres cruixents Crémeux d’avocat, pico de gallo vert et mangue, tortilla de maïs, croquant de haricots noirs

Alvocat cremós, pico de gallo verd i mango, truita de blat de moro, mongetes negres cruixents Crémeux d’avocat, pico de gallo vert et mangue, tortilla de maïs, croquant de haricots noirs

Peix espasa a la planxa, pistou amb suc de cloïsses Espadon à la plancha, pistou au jus de palourde

Tempura de fonoll i alioli dolç (sup. 5€) Tempura de fenouil et aïoli doux (supp.5€)

Tempura de fonoll i alioli dolç (sup. 5€) Tempura de fenouil et aïoli doux (supp.5€)

Filet de julivert argentí 300gr L’Entrecôte persillée d’Argentine 300g

Formatge fresc amb herbes, suc de carn, condiments picants, patates de falca (sup. 12€) Fromage frais aux herbes, jus de viande, condiments acidulés, pommes de terre « wedge » (supp.12€)

Formatge fresc amb herbes, suc de carn, condiments picants, patates de falca (sup. 12€) Fromage frais aux herbes, jus de viande, condiments acidulés, pommes de terre « wedge » (supp.12€)

Elecció de POSTRES DESSERT AU CHOIX

Trompe l'oeil de maduixa, revetlla i llima Fraise en trompe l’oeil, verveine et citron vert

Albercoc de Drôme, al voltant de salat Abricot de la Drôme, autour de la sarriette

Oli d'oliva i oliva negra, panets bretons i gelat L’huile d’olive et l’olive noire, sablé breton, et crème glacée

Oli d'oliva i oliva negra, panets bretons i gelat L’huile d’olive et l’olive noire, sablé breton, et crème glacée

74€

Aperitiu Amuse-bouche

Acaba de gambes escalfades, all salvatge i feta grega, caviar de peix fumat Crevettes juste tiédis, ail des ours et feta grecque caviar de poisson fumé

Espuma d'herbes aromàtiques i brots joves del moment, tot fumat amb fusta de faig Espuma d’herbes aromatiques et jeunes pousses du moment, le tout fumé au bois de hêtre

Espuma d'herbes aromàtiques i brots joves del moment, tot fumat amb fusta de faig Espuma d’herbes aromatiques et jeunes pousses du moment, le tout fumé au bois de hêtre

Ventre de tonyina vermella Ventrèche de thon rouge

Leche de Tigre amb préssec blanc, gel de coriandre de magrana, oli d'ortiga, arròs cruixent Leche de Tigre à la pêche blanche, gel coriandre grenade, huile d’ortie, croustillant de riz

Leche de Tigre amb préssec blanc, gel de coriandre de magrana, oli d'ortiga, arròs cruixent Leche de Tigre à la pêche blanche, gel coriandre grenade, huile d’ortie, croustillant de riz

Peix espasa a la planxa, pistou amb suc de cloïsses Espadon à la plancha, pistou au jus de palourde

Flor de carbassó i tempura de fonoll, alioli dolç Tempura de fleur de courgette et fenouil, aïoli doux

Flor de carbassó i tempura de fonoll, alioli dolç Tempura de fleur de courgette et fenouil, aïoli doux

Variació del porc ibèric Déclinaison de cochon ibérique

Vellut de pebrot dolç, milfouilles de patata cruixent, verge basc a l'estil xipister... Velours de poivron doux, croustillant de millefeuille de pommes de terre, vierge façon xipister basque …

Vellut de pebrot dolç, milfouilles de patata cruixent, verge basc a l'estil xipister... Velours de poivron doux, croustillant de millefeuille de pommes de terre, vierge façon xipister basque …

postres Desserts

La nostra llimona negra iraniana és un autèntic atractiu... Notre Citron noir d’Iran en trompe l’œil …