Inici /Carta

Carta

Toute l’équipe de Jour de Marché met son talent en œuvre pour élaborer une cuisine aux techniques nouvelles au fil des saisons et du marché, une cuisine novatrice inspirée dont le style et le ton réveillent les papilles

Chèr(e)s clientes/clients, sachez que dans notre offre de Menu du déjeuner il est possible de prendre toutes les entrées, les plats ainsi que les desserts à la carte. Référez vous au prix !

40 €

Menú del dia! Menu du jour !

40€

Per començar: Pour débuter :

Creps i pastissos... Pancake et viennoiseries...

Ou perfecte, bacó cruixent, mongetes de botifarra fumada Oeuf parfait, crispy bacon, beans à la saucisse fumée

Després: Ensuite :

Torrada de bagel, alvocat, formatge crema, gravlax de salmó Bagel toast, avocat, cream cheese, saumon gravlax

Brisket de Black Angus americà de 6 hores, patates rostides a l'estil Chicago (jalapeño i parmesà) Brisket de 6h Black Angus américaine, hash browns chicago style ( jalapeno parmesan)

Per acabar: Pour finir:

Gofre casolà, gelat de doble vainilla, bola de pastís de formatge, salsa de xocolata Gaufre maison, glace double vanille, scoop de cheesecake, sauce chocolat

Begudes incloses: Cafè, te, suc de fruita acabat d'esprémer, xocolata calenta Boissons incluses : Café, Thé, jus de fruit pressé, chocolat chaud

29.00 €

Només entrada Entrée seule

8.00€

Només plat Plat seul

19.00€

Entrant + Plat O Plat + Postres Entrée + Plat OU Plat + Dessert

24.00€

Entrant + Plat + Postres Entrée + Plat + Dessert

29.00€

ENTRADES ENTRÉES

Síndria a la planxa, vinagreta de feta, pernil serrà, amanida de verdures amb remolatxa, cigrons, botifarra ibèrica Pastèque grillée, vinaigrette feta, jambon serrano, salade de légumes betterave, pois chiche, morcilla ibérique

Fonoll fos, mousse de formatge de cabra, condiment de cirera, sàlvia fregida, suc de cirera, oli d'oliva Fenouil fondant, mousse de chèvre, cerise condiment, sauge frite, jus de cerise huile d’olive

LLOC PLATS

Burrata, tagliatelle Zephyr, pèsols frescos, Palermo a la planxa, formatge Cantal curat, tomàquet rostit, pa de ciabatta amb all rostit Burratta, tagliatelle de zephyr, petits pois frais, palermo grillé, cantal affiné, tomate rôtie, pain ciabatta à l’ail rôti

Aranya de porc ibèric Tex Mex, puré de mongetes vermelles, coriandre, alvocat, formatge crema, sucs de cocció Araignée de porc ibérique Tex Mex, purée d’haricots rouge, coriandre, avocat, cream cheese, jus de cuisson

POSTRES DESSERTS

10,00€ fora de la fórmula 10.00€ en dehors de la formule

10,00€ fora de la fórmula 10.00€ en dehors de la formule

Com un cornetto: Xocolata blanca lleugera i cremosa, llima, combava, nabius, gerds, maduixa, gel de pinya i cardamom, ganache de xocolata Comme un cornetto : Crémeux léger chocolat blanc citron vert combava, myrtille, framboise, fraise, gel ananas cardamome, ganache chocolat

Préssecs, albercocs i cireres confitats en oli d'oliva, granissat de rosat de pomelo, puck de festucs Pêches, abricots et cerises confites à l’huile d’olive, granité de rosé pamplemousse, palet à la pistache

NO SUGGERIMENTS! NOS SUGGESTIONS !

Peix espasa a la planxa, rossinyols de Norbert, tapenada de tomàquet confitat, escuma d'ajoblanco (+8 € a la carta) Espadon à la plancha, girolles de Norbert, tapenade de tomate confite, espuma d’ajoblanco (+8€ dans votre formule)

28.00€

Entrecot irlandès Black Angus madurat 5 setmanes, patates kwies, suc de carn, formatge crema amb herbes (+10 € en la teva oferta) Entrecôte Black Angus Irlandaise maturée 5 semaines, pommes de terre « wedge », jus de viande, cream cheese aux herbes (+10€ dans votre formule)

32.00€

52.00 €

AMUSE BOUCHE AMUSE-BOUCHE

ENTRADES ENTRÉES

Verat a la brasa i bonítol lleugerament rostit Maquereau à la torche et bonnite juste snackées

caviar de peix fumat, sorbet de pèsols yuzu, oli d'oliva, pèsols frescos i suc de beina, tot fumat al moment caviar de poisson fumé, sorbet petit pois yuzu huile d'olive, petits pois frais et jus de cosse, le tout fumé minute

caviar de peix fumat, sorbet de pèsols yuzu, oli d'oliva, pèsols frescos i suc de beina, tot fumat al moment caviar de poisson fumé, sorbet petit pois yuzu huile d'olive, petits pois frais et jus de cosse, le tout fumé minute

"Barres de cadira" de la Drôme apergus i ornitògals silvestres Aperge de la Drôme "barreaux de chaises" et ornithogales sauvages

Foie gras gravlax, morcilla ibèrica, pernil de xai casolà, mini crostons i vinagreta holandesa foie gras gravlax, morcilla ibérique, jambon d'agneau maison, mini croutons et vinaigrette d'hollandaise

Foie gras gravlax, morcilla ibèrica, pernil de xai casolà, mini crostons i vinagreta holandesa foie gras gravlax, morcilla ibérique, jambon d'agneau maison, mini croutons et vinaigrette d'hollandaise

LLOC PLATS

Filet de vedella fumat, com un Cèsar Fondant de quasi de veau fumé, comme une César

Neules de patata, samfir, Gouda envellit, enciam, tàperes, sifó de polenta... Gaufres de pomme de terre, salicorne, gouda âgé, sucrine, câpres, siphon de polenta...

Neules de patata, samfir, Gouda envellit, enciam, tàperes, sifó de polenta... Gaufres de pomme de terre, salicorne, gouda âgé, sucrine, câpres, siphon de polenta...

Peix espasa a la brasa Espadon à la plancha

amanida de girolles, tapenade casolana de tomàquets confitats, sifó d'ajoblanco salade de girolles, tapenade maison de tomates confites, siphon d'ajoblanco

amanida de girolles, tapenade casolana de tomàquets confitats, sifó d'ajoblanco salade de girolles, tapenade maison de tomates confites, siphon d'ajoblanco

Entrecosto de vedella Black Angus irlandesa, madurada 4 setmanes, 220 g, (+10 €) Entrecôte de bœuf Black Angus Irlandaise maturée 4 semaines 220g,(+10€)

Se serveix amb falques, bolets a la paella, salsa de bosc, mantega d'herbes, condiments Elle est accompagnée de wedges, poêlée de champignons, sauce forestière, beurre aux herbes, condiments

Se serveix amb falques, bolets a la paella, salsa de bosc, mantega d'herbes, condiments Elle est accompagnée de wedges, poêlée de champignons, sauce forestière, beurre aux herbes, condiments

Elecció de POSTRES DESSERT AU CHOIX

Trio de formatges de la selecció del xef Trio de fromages de la sélection du chef

Palouse des Aravis Savoyard, Bleu d'Auvergne, Suïssa Tomme d'Appenzell amb flors, pasta de codony artesanal Palouse des Aravis Savoyard, bleu d’Auvergne, tomme Suisse d’Appenzell aux fleurs, pâte de coing artisanale

Palouse des Aravis Savoyard, Bleu d'Auvergne, Suïssa Tomme d'Appenzell amb flors, pasta de codony artesanal Palouse des Aravis Savoyard, bleu d’Auvergne, tomme Suisse d’Appenzell aux fleurs, pâte de coing artisanale

Trompe l'oeil beina de vainilla Gousse de vanille en trompe l’œil

Vanilla Bourbon Noire 1er Cru de Sambava Madagascar Vanille Bourbon Noire 1er Cru de Sambava Madagascar

Vanilla Bourbon Noire 1er Cru de Sambava Madagascar Vanille Bourbon Noire 1er Cru de Sambava Madagascar

Maduixes Clèry de la regió Fraises Clèry de la région

raviolis de remolatxa, sorbet de maduixa i verbena, crema de xocolata amb remolatxa, suc de maduixa i verbena raviole de betterave, sorbet fraise séchouan verveine, crémeux betterave chocolat, jus fraise verveine

raviolis de remolatxa, sorbet de maduixa i verbena, crema de xocolata amb remolatxa, suc de maduixa i verbena raviole de betterave, sorbet fraise séchouan verveine, crémeux betterave chocolat, jus fraise verveine

68.00 €

Aperitiu Amuse-bouche

Verat a la brasa i bonítol lleugerament rostit Maquereau à la torche et bonnite juste snackées

caviar de peix fumat, sorbet de pèsols yuzu, oli d'oliva, pèsols frescos i suc de beina, tot fumat al moment caviar de poisson fumé, sorbet petit pois yuzu huile d'olive, petits pois frais et jus de cosse, le tout fumé minute

caviar de peix fumat, sorbet de pèsols yuzu, oli d'oliva, pèsols frescos i suc de beina, tot fumat al moment caviar de poisson fumé, sorbet petit pois yuzu huile d'olive, petits pois frais et jus de cosse, le tout fumé minute

"Barres de cadira" de la Drôme apergus i ornitògals silvestres Aperge de la Drôme "barreaux de chaises" et ornithogales sauvages

Foie gras gravlax, morcilla ibèrica, pernil de xai casolà, mini crostons i vinagreta holandesa foie gras gravlax, morcilla ibérique, jambon d'agneau maison, mini croutons et vinaigrette d'hollandaise

Foie gras gravlax, morcilla ibèrica, pernil de xai casolà, mini crostons i vinagreta holandesa foie gras gravlax, morcilla ibérique, jambon d'agneau maison, mini croutons et vinaigrette d'hollandaise

Peix espasa a la brasa Espadon à la plancha

amanida de girolles, tapenade casolana de tomàquets confitats, sifó d'ajoblanco salade de girolles, tapenade maison de tomates confites, siphon d'ajoblanco

amanida de girolles, tapenade casolana de tomàquets confitats, sifó d'ajoblanco salade de girolles, tapenade maison de tomates confites, siphon d'ajoblanco

Filet de vedella fumat, com un Cèsar Fondant de quasi de veau fumé, comme une César

Gofres de patata, salicornia, Gouda curat, enciam, tàperes, sifó de polenta... Gaufres de pomme de terre, salicorne, gouda âgé, sucrine, câpres, siphon de polenta...

Gofres de patata, salicornia, Gouda curat, enciam, tàperes, sifó de polenta... Gaufres de pomme de terre, salicorne, gouda âgé, sucrine, câpres, siphon de polenta...

Beina de vainilla trompe l'oeil... Gousse de vanille en trompe l’oeil…

Black Bourbon Vanilla 1er Cru de Sambava Madagascar Vanille Bourbon Noire 1er Cru de Sambava Madagascar

Black Bourbon Vanilla 1er Cru de Sambava Madagascar Vanille Bourbon Noire 1er Cru de Sambava Madagascar

40.00 €

4 vegades 4 Temps

Ceviche daurat, suc de maracujà, alvocat, rave, caviar fumat Ceviche de dorade, jus passion, avocat, radis, caviar fumé

Gambes marinades amb tequila i llima, blat de moro i pico de gallo Crevettes marinés tequila citron vert, maïs, pico de gallo

Pop a la planxa, chimichurri, patates petites fumades Poulpe fondant snacké, chimichurri, grenailles fumés

Maduixes de la Drôme, xocolata blanca ivori cremosa, granissat de Mezcal Fraises de la Drôme, crémeux de chocolat blanc ivoire, Mezcal en granité